tirsdag 24. januar 2012

Kindereggmøbler... 3in1


Nå er det ikke slik at disse møblene poppet opp fra et kinderegg - samtidig som de utbrøt: Surprise! Når de nå har fått tilnavnet kindereggmøbler er det alle funksjonene de kan ha - 3in1...Dette skapet er et supert kjøkkenskap, litt utenom det vanlige. Det gjør seg også flott på sengeenden som en kiste til oppbevaring av sengetøy. Og sist, men ikke minst, som salongbord - skru på noen kraftige industrihjul og voila...Rene kindereggmøbelet;-)Dette skapet fant jeg bortgjemt i en kjeller. Hjemmelaget i heltre. Veier "klfkflaf" kilo... Skapet er todelt og kan med enkle grep forandres til en kjøkkenbenk. Og om du blir lei av den lange kjøkkenbenken, er det bare å dele opp skapet: tv-benk og skjenk i gangen? Skap - kjøkkenbenk og tvskjenk, 3in1;-)


Denne benken er en kirkebenk. Den har gjort sin "misjon" i Tylldal kirke. Benken er laaaang, ca. 2,70 meter. Hva den kan brukes til? Benk ved spisebordet, skjenk for de som har en smal stue. Plaser benken i gangen med flust av kurver under, og du har et flott oppbevaringsmøbel (slæsh) benk for å ta på utesko.


Sist. men ikke minst... Vi har 2 stk. homemade stoler. Egner seg supert som nattbord! Kan selvfølgelig sittes på:-) for de av dere som velger det:-). Her i huset blir stoler som mangler rygg (hovedsaklig for at denne dama har gått løs på pinnestoler med sag) brukt til avlastningsbord. På denne måten kan stoler med ødelagt rygg få nytt liv som krakk/taburett eller et lite bord.

En fantastisk onsdag ønskes dere fra kindereggdama;-)

1 kommentar:

  1. Fine kreative tanker om gjenbruk:)) Stå på - klem:)

    SvarSlett