torsdag 29. september 2011

Makeover på bedroomet;-)For de av dere som går og spekulerer på om soverommet burde få en makeover - ta turen innom oss...

Vi kan nå friste med en nydelig dobbelseng med tilhørende nattbord - alt fra 1930-40-tallet. Soveromsmøblementet er i en dus blåtone med "gull"detaljer - noe for deg?


Vi kan også friste med kommoder i alle farger - og garderobeskap!

Kister for sengtøyet, også genialt avlastningsmøbel - både til "frokostpåsengen-serveringen, samt oppbevaring av de klærne som ikke er opplært til å gå inn og finne sin plass i klesskapet. Inntil den saken er ordnet får de midlertidig plass på kista - som en aldri så liten straff - mellomlagring...


Hjemme hos Sareptas henger skiltet: "If you want brekfast in bed, sleep in the kitchen", men for de av dere som er så heldig å få servert kaffe på sengen - kan vi friste med "lot of" porselen - i alle farger.

Sleep tight...

Hilsen Sareptas - som snart drar til Ukraina (les søndags altfortidligmorgen...) Mer om dette - to be continued...

2 kommentarer:

 1. ÅH!! Sareptas skal på Ukraina-eventyr? Så spennende! Skulle ønske jeg kunne bli med:) Vi får ta et annet eventyr senere vi:)
  Dasvidaniya:))

  SvarSlett
 2. Den senga så jo bare så fantastisk ut! Minner meg og farmors gamle seng:-)

  Om du har anledning/lyst så kom gjerne på Bloggtreffet som jeg og Noe på Hjertet arrangerer 29. okt. på Verdal. Mer info på bloggen min.

  God tur til Ukraina!

  Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett